Ziarna KRESTO – w sam raz do wiosennych potraw


Wiosna to czas nowalijek, które warto wykorzystać do tworzenia zdrowych, pożywnych dań. Idealnym dopełnieniem różnorodnych warzywnych i owocowych kompozycji są ziarna KRESTO: chia, sezam, siemię lniane oraz pestki dyni. Mają one delikatny smak, są przyjemnie chrupiące i zawierają...

Sałatka a’la nicejska


Prosta w przygotowaniu, smaczna i idealna zarówno jako dodatek do grillowanych dań, jak i lekka, wiosenna przekąska. Sekret smaku stanowi połączenie świeżych warzyw, orzechów nerkowca oraz tuńczyka z dressingiem w postaci sosu musztardowego. Pysznie, zdrowo, kolorowo! Składniki: •...

MIGDAŁY PŁATKI KRESTO – delikatny smak i wartościowy skład


Migdały cieszą się dużą popularnością wśród osób ceniących świadome odżywianie. Nic dziwnego – nasiona migdałowca zawierają cenne witaminy, dobroczynne tłuszcze i błonnik, co sprzyja utrzymaniu zdrowia i smukłej sylwetki. MIGDAŁY PŁATKI KRESTO to delikatny smak,...